Lämpimästi tervetuloa tutustumaan MusaEdun opetuspalveluun. Ylläolevista valikoista löydät informaatiota sivuston eri osioista, sekä pääset testaamaan MusaEdun tämänhetkisen opetustarjonnan laajuutta opetuksen hakukoneen kautta. Mikäli löydät palvelun kautta juuri itsellesi sopivia opettajia, niin rekisteröidy ihmeessä käyttäjäksi – se on ilmaista!

Palvelussamme on tilaa jatkuvasti uusille opettajille, joten jos olet kiinnostunut opettamisesta, olet lämpimästi tervetullut kasvavaan opettajajoukkoomme!

Missiomme on saada musiikkiharrastus kaikkien ulottuville. Pyrimme siihen, että tarjonnassamme on kaikkien instrumenttien lisäksi musiikin teoria-aineita, muusikon hyvinvointiin liittyvää ohjausta, sekä musiikin teknologiaa.

Me tulemme tarjoamaan normaalin opettajavälityksen lisäksi luentosarjoja, valmennuskursseja, mestarikursseja, sekä monia muita tapahtumia ympäri maata. Mitä siis odotat – tule mukaan musiikinopetuksen murrokseen!

Sijaintitietoon perustuva hakuominaisuus

Oppilaat hakevat opettajaa palvelumme sisällä olevan hakukoneen kautta, valitsemalla esim. instrumentin, musiikkityylin, kaupungin ja opetuskokemuksen.

Avoin palaute

Palvelumme laatu perustuu jatkuvaan avoimeen palautteeseen. Mitä paremmin opettaja opettaa, sitä varmemmin oppilaat hakeutuvat hänen tunneilleen.

Määrittele vapaasti omat hintasi

Omien opetusaikojen lisäksi opettajilla on täysi vapaus määritellä itse myös omat tuntihintansa. Palkkioista vähennetään vain perusverotuksen määrittelemä osuus, sekä MusaEdun palvelumaksu 6% (Basic-asiakkuus).

 

Missä, milloin ja mitä vaan

Oppilaille avautuu palveluun rekisteröitymisen jälkeen mahdollisuus opiskella mitä tahansa instrumenttia kenellä tahansa palveluumme rekisteröityneellä opettajalla missä päin Suomea tahansa. Oppilaat voivat käydä tunneilla juuri silloin kun heille itselle sopii, täysin ilman sitoumuksia. Kuten mainittua, opetus ei ole myöskään sidottu mihinkään tiettyyn instrumenttiin tai musiikkityyliin, vaan oppilas voi opiskella useaa eri instrumenttia tai musiikkityyliä samaan aikaan.

MusaEdu tiedottaa